آخرین آمار رسمی ابتلا به ویروس کرونا در ایران روز دوشنبه 20 بهمن ماه 99 را مشاهده می کنید. فوت 67 بیمار کووید 19 در شبانه روز گذشته
به گزارش رسانه سه، امروز دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت آخرین آمار کرونا در ایران روز دوشنبه 20 بهمن ماه 99 را اعلام کرد.
از دیروز تا امروز (دوشنبه 20 بهمن) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیص، ۷ هزار و ۳۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۰۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۷۳ هزار و ۷۵۶ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۵۳۶ نفر رسید.
خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۲۶۰ هزار ۴۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. ۳ هزار و ۷۷۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۹ میلیون و ۷۲۲ هزار و ۹۶۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
آخرین وضعیت استان های کشور از نظر شیوع بیماری کرونا
بر اساس آخرین تحلیل ها، ۳۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۴ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
شهرستانهای عجب شیر در آذربایجان شرقی، اردستان در اصفهان، اسفراین در خراسان شمالی، گرمسار در سمنان، بافت در کرمان، پاوه در کرمانشاه، بندرگز و کردکوی در گلستان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، رودبار، رودسر، صومعه سرا و لاهیجان در گیلان، آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، قائمشهر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در مازندران، بستک، بندرلنگه و قشم در هرمزگان، بهار، تویسرکان و رزن در همدان و ابرکوه در یزد در وضعیت نارنجی قرار دارند.
بیشتر بخوانید: آمار جهانی کرونا 20 بهمن 99




